AŞK BENİM İÇİN EN KUTSAL ŞEY!

Ünlü şarkıcı Alicia Keys, Daily Mail gazetesine özel hayatı hakkında samimi açıklamalarda bulundu. Keys, "Erkek arkadaşımla dolaşmıyorum diye, beni lezbiyen sanıyorlar. Oysa özelimi saklıyorum çünkü aşk benim için kutsal" dedi

AŞK BENİM İÇİN EN KUTSAL ŞEY!

İngiliz Daily Mail gazetesi, 1980 doğumlu Amerikalı şarkıcı Alicia Keys'i hafta sonunda sayfalarına konuk etti. Genç ve güzel şarkıcı, son dönemde artan 'lezbiyen' olduğu iddiaları, aşk hayatı ve müziğe bakışı hakkında açıklamalar yaptı.

Cinsel tercihinizle ilgili bazı iddialar var...
Sert tavrım ve özel hayatımı gizlediğim için hakkımda lezbiyen iddiaları hep oldu. Müzik kariyerime başladığım andan itibaren, hep lezbiyen olduğum yönünde haberler yapıldı. Ancak şunu söyleyebilirim ki böyle bir şey yok.

LEZBİYEN DEĞİLİM
Erkek arkadaşlarınızı sizinle hiç görmüyoruz...
Çünkü özel hayatımı olabildiğince gözlerden uzak yaşamayı tercih ediyorum. Ayrıca binlerce insanla da ilişki yaşadığım yok. Hep uzun süreli ilişkilerim oldu. O ilişkiler bitince de, sakinliği ve kendi kendime kalmayı tercih ettim.

DJ Swizz Beatz ile Hawai'de nişanlandığınız konuşuluyor?
Aşk ben için en kutsal şey. Bu yüzden, röportaj konusu yapılamaz.

Nasıl erkeklerden hoşlanıyorsunuz?
Kibar, benimle anlaşabilen, anlayışlı, güvenilir erkekler oldu hep hayatımda. Tabii ki daha gençken yanlış tercihlerim oldu. Ancak, o yaşlarda çoğumuzun yaptığı yanlışlardı zaten bunlar. Dersimi alıp, yoluma bakmayı tercih ettim.

Aile kurmayı düşünüyor musunuz?
Birkaç yıl içinde ben de kendi ailemi kurmayı gerçekten çok istiyorum.

Sizi anneniz ve büyükanneniz büyütmüş. Anne ve babanız, siz henüz iki yaşındayken boşanmış Ve siz yıllarca babanızdan uzak kalmışsınız... Bu sizi yıpratmadı mı, üzmedi mi?
Ben babamı affedip, onunla sorunlarımı çözmeyi, büyümemin en büyük parçası olarak görüyorum. Onunla tekrar bir araya geldiğimizde içimdeki birçok şey çoktan çözülmüştü zaten.

ÇOCUKLUĞUM ZORDU
Babanızın ikinci evliliğinden bir de üvey kardeşiniz var... Bu sizi üzüyor mu?
Dünyada görebileceğiniz en tatlı, en hoş insanlardan biridir kardeşim.

Şimdiden üç vakıf kurdunuz, özellikle çocuklar ve gençler üzerinde çalışmalar yapıyorsunuz. Bu, çocukluğunuzda yaşadığınız çevreyle mi alakalı?
Çocukluğum zor geçti. Long Island'da hayat kadınlarının ve uyuşturucu tüccarlarının yaşadığı bir yerde büyüdüm ben... Yaşadığım yerde, gençlerin uyuşturucuya başlaması da, çete kavgasında öldürülmesi de o kadar sıradan geliyordu ki... Ben gençlere, bunlardan daha iyi bir gelecek vermeye çalışıyorum.

Gelecekteki projeleriniz nelerdir?
Gisele Theriault ile ortak mücevher tasarımı projemiz var. Bu son derece heyecanlı. Daha çok müzisyeni, müzik piyasasına kazandırmak için çalışmalarım var. Televizyon için bir tiyato, bir de Broadway müzikali projem bulunuyor. Albüm çalışmalarım zaten sürüyor.

Amerikalı ünlü oyuncu John Travolta, eşi Kelly Preston ile 19 yıllık mutlu evliliğinin sırrını 'Life&Style' dergisine anlattı. 'İletişim her şeyin başı' diye konuşan Travolta, "Oğlumuzun ölümü de dahil olmak üzere birçok kötü şey yaşadık. Ancak, biz hep birbirimizi dinledik, konuştuk ve paylaştık" diye konuştu.