'ASENA'NIN GÖLGESİNDE KALAMAM!'

Asena'nın kadrodan çıkarılmasının ardından 'Çarkıfelek'in yeni hostesi olan Tuba Ünsal, ünlü oryantalin gölgesinde kalmamak için dans dersleri almaya başlıyor

'ASENA'NIN GÖLGESİNDE KALAMAM!'

Ünsal, geçtiğimiz hafta programın canlı yayınında açıkladı ve 'Nesrin Topkapı'dan dans dersleri alacak, Asena gibi göbek atacağım' dedi.

'ÇARKIFELEK' programının yayınında sunucu Mehmet Ali Erbil ile yarışma hostesi Tuba Ünsal arasında ilginç bir diyalog geçti.

Yarışmacılardan birinin tatil kazanması üzerine stüdyodaki herkesin dans etmeye başlaması, dikkatleri Tuba Ünsal'ın üzerinde yoğunlaştırdı, çünkü bir tek o yerinden kıpırdamıyordu. Ünsal'ın dans etmediğini gören Erbil, eski hostesi Asena'yı örnek göstererek 'Sen neden dans etmiyorsun, Asena olsa şimdi ne biçim kıvırırdı' dedi. Bu sözler üzerine Tuba Ünsal'dan da şu sürpriz açıklama geldi: 'Nesrin Topkapı'dan dans dersleri alacağım. Bu konuda gerçekten çok ciddiyim. Sana söz veriyorum, yakında Asena gibi göbek atacağım. Derslerden sonra beni görün...' Ünsal, Erbil'in 'Ama dansöz kıyafeti de giyeceksin' sözüne ise 'Söz, dansöz kıyafeti giyeceğim' diye karşılık verdi.

Süper ikili
Dünyaca ünlü polisiye dizi 'CSI'ın yerli komedi versiyonu 'Canını Sevdiğim İstanbul'u', Tuba Ünsal ile Vural Çelik'i bir araya getirdi. Yapımcılığını Hüseyin Apaydın, yönetmenliğini Kemal Uzun'un üstlendiği ve yakında TRT'de başlayacak olan dizide, Çelik olayları yerel yöntemlerle ve şansının yardımı ile çözmeye çalışan bir başkomiseri, Ünsal ise vakalara bilimsel yöntemlerle yaklaşan bir komiser yardımcısını canlandıracak.