ASENA'DAN İLGİNÇ AÇIKLAMALAR!

Asena; "İsteseydim bugüne kadar bir sürü çocuk yapardım. Erkeğimi kendime bağlar ve hayatımı garantiye alırdım" dedi ve ekledi: "Kendime iki sene süre koydum. İstediğim gibi bir erkek bulacak ve çok güzel bir düğünle evleneceğim."

ASENA'DAN İLGİNÇ AÇIKLAMALAR!

Sahnelerde yıllarca dans ettikten sonra şimdilerde 'Hint Kumaşı' adlı albümüyle adından söz ettiren Asena, kimseyi kendisine rakip görmediğini söyledi. Etrafında çok fazla kadın popçu olduğuna dikkat çeken Asena, "Benim tarzım hepsinden farklı, ben fantazi arabesk sanatçısı olma yolundayım" dedi.

İş hayatında başarıya ulaştığını, aşk hayatında da aynı istikrarı yakalamak istediğini belirten Asena; ilişkide nasıl bir kadın olduğunu şöyle tarif etti: "Önce Allah, babaannem, babam, işim gelir; sonra da sevgilim. Ben bağlandığım zaman çok ağır bağlanırım. Her anlamda kadınlık yaparım, güzelliğim de sevgilime bonus olur." Zeynel Abidin Ağgül'e verdiği iddialı pozlarla çok konuşulan Asena; "Kendimi sürekli keşfediyorum. Tanıdıkça da 'Vay be! Ben neymişim diyorum" şeklinde konuştu.