ASENA PATLADI!

Nuran Sultan’ın liderler zirvesi G8’de dans edeceğini açıklamasından sonra Asena saatli bomba gibi patladı ve şok açıklamalar yaptı...

ASENA PATLADI!

Dünyanın en gelişmiş 8 ülkesinin lideri İtalyan Başbakanı Silvio Berlusconi önderliğinde 10 Temmuz’da İtalya’nın Sardunya Adası’nda toplanacak. Bu zirvede dans edeceğini açıklayan oryantal Nuran Sultan çarpıcı açıklamalarda bulunmuştu..

'Asena’yı yaşlı buldular'

Nuran Sultan 'G 8’de giyeceğim kostümü henüz hazırlamadım. Kareografi üzerine çalışıyorum. Ama gerdanıma süreceğim krem hazır. Bu krem çok özel. Biri bana dokunduğunda, para yapıştırdığında o koku uzun süre ellerinden gitmiyor. Böylece ellerinde benim izim kalıyor' şeklinde bir açıklama yapmıştı.. Ayrıca bu zirveye oryantal olarak Nuran Sultan’ın seçilmesiyle ilgili de İtalyan Başbakanı Silvio Berluscuni’nin seçimi bizzat yaptığı, Asena’yı ise yaşlı ve yağlı bulduğunu söylediği iddia edilmişti..

'Ben de giderim o zaman..'

Bu iddialar karşısında uzun süre sessiz kalan Asena, sonunda sessizliğini bozdu ve bakın nasıl zehir zemberek açıklamalar yaptı; 'Bu kişiler ortaya birşeyler atıyor. Çıkıp da bunların doğruluğunu kimse araştırmıyor. Sonra iddia edilen tarih geliyor geçiyor ama olan biten birşey yok. Kimse de hani sen gidecektin şunları yapacaktın diye sormuyor. Olay unutuluyor ve kapanıyor.' Hızını alamayan Asena sözlerine şöyle devam etti; Ben de Mick Jagger ve Tina Turner’le dans ettim. Kraliçe Elizabeth tarafından saraya davet edildim. Ben bunları ballandıra ballandıra anlatmıyorum. Ama bazıları reklam yapıyor sallıyor. O zaman ben de Temmuz da Obama’nın doğum gününde dans etmeye gidiyorum. Davet edildim. Hadi buyrun bakalım. Şimdi ne olacak?

Bomba gibi patladı..

Gerçekten Asena, bu konuda adeta saatli bomba gibi patladı. Bakalım Nuran Sultan ve Asena arasındaki bu çekişme nasıl sonuçlanacak..