Asena Erkin'e sorular!

Her sabah enteresan haberlerle güne başlıyoruz. İşte bugünün en traji-komik haberi:

Asena Erkin'e sorular!

“Asena Erkin aylardır üzerine çalıştığı “Asena & Alex” markasının internet üzerinden satışlarına başladı. Düz beyaz tişörtün 300 TL’ye, tek ceketin 7 bin TL’ye satıldığı koleksiyonun fiyatları dudak uçuklattı.

Makaron'un haberine göre Fenerbahçeli futbolcu Caner Erkin’in eşi Asena Erkin, İtalyan tasarımcı Alex Jansen ile aylardır üzerine çalıştığı “Asena & Alex” markasının çalışmalarını tamamladı. Satışların internet üzerinden başladığını açıklayan Asena Erkin “Dünya markası olma yolunda ilerliyoruz. Hedefimiz yüksek” dedi.

Asena’nın hedefi kadar tasarladığı kıyafetlerin satış fiyatı da yüksekti. Daha yolun çok başında olan “Asena & Alex” fiyatlarıyla dünyaca ünlü markaları bile solladı. Düz beyaz tişörtün 299 TL’ye, gömleğin 2 bin 700 TL’ye, ceketin 6 bin 700 TL’ye satıldığını görenler gözlerine inanamadı.”

Doğal olarak haberi okuyanlar olarak bizler de gözlerimize inanamadık!

Ve şimdi Asena Erkin’e sormak istiyoruz…

Tabii öncelikli soru şu:

Caner Erkin’in karısı olmaktan başka hiçbir sıfatı olmayan, Berkay’la yaşanan olaylar nedeniyle ismini Türkiye’ye duyuran ve sosyal medya sayesinde kendine sahne bir şöhret edinen biri olarak kendini gerçekten hangi tasarımcıyla aynı kefeye koydun? Cidden kendini bunlardan hangisi sanıyorsun?

Şıklar:

A) Karl Lagerfeld
B) Zuhair Murad
C) Alexander McQueen
D) Roberto Cavalli
E) ZAC Posen

Düz beyaz tişörtü 300 TL’ye, gömleği 2.700 TL’ye, ceketi de 6.700 TL’ye satmayı gerektiren tasarımları açıklar mısın?

Dünyaca ünlü markalar bu fiyata satış yapabilir elbette ama sen henüz kendini tasarımlarınla Türkiye’de bile ispat edememişken bu fiyat politikasının sebebi ne?

Fiyatlar neye göre belirlendi?

Ve son soru: Hangi kafadasınız arkadaşlar siz ya? Cin olmadan adam çarpmanın da bu kadarına gerçekten pesss!