ARAS BULUT İYNEMLİ'DEN ANLAMLI DAVRANIŞ!

Şişli Belediyesi bölgeye yardım kampanyası düzenledi.

ARAS BULUT İYNEMLİ'DEN ANLAMLI DAVRANIŞ!

Gecenin geç saatlerinde başlayan kampanyaya halkla birlikte birçok ünlü isim de katıldı. Belediye'ye gelen ünlüler Şişli Belediyesi'nin oluşturduğu destek masasında Van'daki depremzedeler için yardım topladı. Gece Şişli Belediyesi'ne gelen ünlüler arasında başarılı oyuncu Aras Bulut İynemli de vardı.

Star Tv Süper Starlife ekibinin görüntülediği genç sanatçı, Van'daki depremzedeler için erzak yardımında bulundu. İynemli, konuyla ilgili duygularını "Annemin de eli ayağı titriyor. Abimin Van Devlet Tiyatrosu'ndan arkadaşının evi yıkılmış" şeklinde aktardı. Depremzedeler için oldukça üzüntülü olduğu her halinden belli olan İynemli, "Ben de 17 Ağustos depremini yaşamış bir çocuk olarak çok duyguluyum" dedi. Aras Bulut İynemli, muhabirlerin "Yoğunsunuz ama Van'a gitmeniz gerekse gider misiniz" sorusunu da "Yoğunuz. Bir iş yetiştirmemiz gerekiyor ama gitmemiz gerekiyorsa gideriz" diye yanıtladı.

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül de yaptığı açıklamada, "Sanatçıların katılımıyla vatandaşların da desteği arttı. Kamyonlar yükleniyor. Ben 05.00 itibariyle Van'a gideceğim. Toplanan yardımları birebir oradaki vatandaşlara ulaştıracağım" diye konuştu. Sarıgül sanatçılara da duyarlılıklarından dolayı teşekkür etti.