ANLAŞMALI BOŞANMAK İÇİN EK SÜRE İSTEDİLER

Sibel Can-Sulhi Aksüt boşanma davasının ilk duruşması dün Beykoz Aile Mahkemesi'nde yapıldı. İkilinin katılmadığı duruşmaya Aksüt'ün, ''Sibel boşanmayla albümünün reklamını yapıyor'' iddiası damga vurdu.

ANLAŞMALI BOŞANMAK İÇİN EK SÜRE İSTEDİLER

Dün Beykoz Aile Mahkemesi’nde yapılan ilk duruşmaya Can ve Aksüt katılmadı. Karşılıklı verilen dilekçelerin ardından tarafların talebi üzerine mahkeme ikilinin anlaşması için duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.

ARADA ÇOCUKLAR YIPRANMASIN

Mahkeme çıkışında konuşan Sulhi Aksüt’ün avukatı Mehmet Tural, “Sulhi Bey, ‘Arada çocuklar var, mahkeme sürecinde bari onlar yıpranmasın’ diyerek
çok hassas davranıyor” dedi. Tural, müvekkilinin, eşi Sibel Can’ın boşanma davasını ve kendisini, yaz başında çıkan yeni albümü Benim Adım Aşk’ın promosyon malzemesi olarak kullandığını söyleyerek sitem ettiğini de söyledi.

CAN’LA AKSÜT HAFTAYA BULUŞACAK

Avukat Mehmet Tural, önümüzdeki hafta Sulhi Aksüt ve Sibel Can’ı bir araya getirerek sulh yolu ile ‘çekişmeli boşanma’ davasını, tarafların anlaşması halinde ‘anlaşmalı boşanma’ya dönüştüreceklerini söyledi. Sibel
Can, boşanma davası açarken Sulhi Aksüt’ün çocuklarına kötü davrandığını gerekçe göstererek 6 ay evden uzaklaştırma kararı aldırmıştı.

Boşanma nedeni kasadaki para mı?

Sibel Can, boşanma nedeni olarak “Miami dönüşü büyük şok yaşadım” diyerek kafalarda soru işareti bırakmıştı. Daha sonra Sulhi Aksüt’ün evdeki kasanın şifresini öğrenip Can’a ait 250 bin doları aldığı iddiaları ortaya atıldı. Ancak ikili bu iddiayı yalanladı.