Amine Gülşe'den hamilelik müjdesi! Mesut Özil ikinci kez baba oluyor!

Mesut Özil ile Amine Gülşe çiftinden müjdeli bir haber geldi. Daha önce yaptığı açıklamalarda kızına kardeş düşündüklerini belirterek "5 çocuk sözümüz var" diyen Amine Gülşe'nin, ikinci bebeğine hamile olduğu öğrenildi!

Amine Gülşe'den hamilelik müjdesi! Mesut Özil ikinci kez baba oluyor!

Şimdilerde Fenerbahçe forması giyen ünlü futbolcu Mesut Özil ile 2014 Türkiye Güzeli Amine Gülşe muhteşem bir törenle 2019 yılında dünyaevine girmişti. Evliliklerini gözlerden uzak yaşamayı tercih eden modellik ve oyunculuk yapan Amine Gülşe ile dünyaca ünlü futbolcu Mesut Özil, 2020 yılında kızları Eda'yı kucağına alarak ilk kez anne-baba olmanın sevincini yaşamıştı.

"5 çocuk sözümüz var"

Geçtiğimiz günlerde bir etkinlikte konuşan Amine Gülşe, kızları Eda'ya kardeş düşündüklerini belirterek, "5 çocuk sözümüz var" diyerek kahkaha atmıştı. Daha sonra Gülşe, "5 olmasa da kızıma kardeş yapmayı tabii ki istiyoruz" diyerek bebek için yeşil ışık yakmıştı.

Müjdeli haber!

Gözde çiftten son olarak müjdeli haber geldi. Amine Gülşe ile Mesut Özil, şimdilerde ikinci kez bebek bekliyor! Anne adayı Gülşe'nin 3 aylık hamile olduğu konuşuluyor.