Alişan'dan olay sözler!

Dört ay önce tanıştığı oyuncu Buse Varol ile 6 Mayıs'ta evlenecek olan Alişan, olay yaratacak ifadeler kullandı.

Alişan'dan olay sözler!

41 yaşındaki şarkıcının, Posta Gazetesi'nden Behzat Uygur'a verdiği röportajda sarf ettiği sözler tepki çekecek. Daha öncede Eda Erol ile ilgili "Elbette terliğimi de ayağıma getirecek, beklerim tabii" demesiyle tepkileri üzerine çeken türkücü Alişan yine kadınları kızdıracak. Alişan verdiği röportajda 'Estetiğe karşı mısın?' sorusuna "İnsan doğallıktan çıkıyorsa karşıyım. Benim estetiğim yok. Zaten erkekler daha geç yaşlanıyor. Nişantaşı'nda bütün kadınlar kardeş gibi. Sanki hepsi aynı tornadan çıkmış." demesiyle şoke etti.

Alişan 'Maço musun?' sorusuna ise "Bingöllüyüm, Doğulu bir ailenin çocuğuyum. Kendimize göre örfümüz, adetimiz var. Filmlerde gösterildiği gibi aşiret değiliz. Kadınları ikinci plana atan bir durum bizde hiç olmadı. Hiçbir büyüğümün karısına, kızına kötü davrandığını, dövdüğünü görmedim. Ama Türk erkeği maçodur. Sonuçta burası Türkiye, benim de kurallarım var." diyerek maço olduğunu açıkladı.

Alişan, eşinin çalışmasını istemediğini ise, "Buse şimdi 'Payitaht Abdülhamid'de oynuyor. Haziran'a kadar anlaşması var. Ama benim param ailemi güzel bir şekilde geçindirmeye yetiyorsa, karımın çalışmasını istemem. Ama çalışmak istiyorsa, 'Höt! Çalışma' diyemem. Ona bırakırım ama Buse de istemiyor. Evlendikten sonra inşallah bir an önce çocuk..." sözleriyle açıkladı.