Alişan Vatan nöbetinde..

Ünlü sanatçı Alişan, Esenler'de vatan nöbetine katılarak "Türkiyem" türküsünü söyledi. Alişan, "O şerefsizler darbeyi yapamadılar ama tüm Türkiye'yi birleştirmeyi başardılar" dedi.

Alişan Vatan nöbetinde..

Fethullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminin ardından Esenler Dörtyol Meydanı'nda başlayan vatan nöbeti devam ediyor. Saat 21.00'den itibaren ellerinde Türk bayrakları ile vatandaşlarca tıklım tıklım doldurulan meydanın her akşam sürpriz ziyaretçileri oluyor.

Alişan Vatan nöbetinde..

Ünlü sanatçı Alişan da dün akşam Esenler Dörtyol Meydanı'nda vatan nöbetçileri ile bir araya geldi. Darbe teşebbüsünü kınayan döviz ve pankartlarla alanı dolduran vatan bekçilerine kısa bir konuşma yapan Alişan, "Başkomutanımızın bir sözü ile meydanlara indik ve 19 gündür kutlu nöbete devam ediyoruz. Sizlere ne kadar teşekkür etsek azdır" dedi.

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurulduğundan bu yana bir çok kez, bir çok düşmanla mücadele ettiğini hatırlatan Alişan, "Ancak şimdiye kadar düşmanın bu kadar şerefsiziyle karşılaşmamıştık. Onların hain ve sinsi planlarını halkımız bozdu, Sayın Cumhurbaşkanımız bozdu. Allah hepinizden razı olsun. O hainlerin unuttukları bir şey vardı. Bu milletin vatanına, bayrağına bağlılığını ve sevgisini hesaba katamadılar. O şerefsizler darbeyi başaramadılar ama tüm Türkiye'yi bayrağımız altında birleştirmeyi başardılar. Şimdi daha güçlüyüz" şeklinde konuştu.

Alişan Vatan nöbetinde..

Alişan, Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu ile birlikte vatan nöbetçilerinin marşlarına eşlik etti. Alişan söylediği "Türkiyem" türküsü ile de meydanı coşturdu.