Alişan bu kez evlenebilecek mi?

Müzmin bekar Alişan bir çok kez evliliğin eşiğinden döndü.

Alişan bu kez evlenebilecek mi?

Yıllar önce Mehmet Ali Erbil’in kızı Sezin Erbil’le 5 yıl süren büyük bir aşk yaşadı. Alişan ile Sezin, 2007 başında nişanlandı. Ancak nişandan sadece dört ay sonra, düğüne birkaç hafta kala yüzükler atıldı. Bu ayrılığın ardından Alişan uzunca bir süre aşka küstü. Adı pek fazla kimseyle anılmadı. Birkaç isimle ismi yanyana gelmiş olsa da hiç kimseyle el ele diz dize görüntü vermedi. Bu sessizlik 2011 yılına kadar sürdü.

O yıllarda çok yakın arkadaş olduğu Demet Akalın’ın vokalistliğini yapan Seda Önder’le kameralara yakalandı. Çiftin aşkı o dönem magazin gündeminde oldukça fazla yer buldu. Bir çok kez Alişan’ın Seda Önder’le evlilik hazırlığı yaptığı yazıldı ama bu ilişki de mutlu sonla bitmedi. Çift 2012 yılında ilişkilerini noktaladı.

Bu ayrıktan 5 yıl sonra Alişan bu kez Esra Erol’un kız kardeşi Eda Erol’la el ele çıktı magazin basının karşısına. Çift 29 Haziran 2017’de Tarabya’da düzenlenen sade bir törenle nişanlandı. Nişan töreninin ardından da evlilik hazırlıkları için start verildi. Evlendikten sonra oturacakları ev bile tutuldu. Hatta düğünün yapılacağı mekan bile belliydi. Ama bu ilişki de mutlu sonla bitmedi. Alişan’la Eda Erol ayrıldı. Alişan yaptığı açıklamada, "Eda ile nişanı attığımız haberleri doğrudur. Birlikteliğimizin evlilikle noktalanmasını isterdik. Malesef olmadı. Nişanlılık zaten birbirini tanıma sürecidir. Biz bu süreçte anlaşamayacağımızı anladık. Konuşarak karşılıklı ayrılık kararı alıp ailelerimize bildirdik” dedi.

Ve şimdi Alişan, Buse Varol’la yeni bir aşka yelken açtı. Rol aldığı “Dostlar Mahallesi” dizisinin setinde tanıştığı oyuncuyla bir süredir birlikte. 27 yaşındaki Buse Varol adını pek fazla duyaramasa da “Sevda Kuşun Kanadında”, “Arka Sokaklar” , “Kayıp” gibi dizilerde rol almış, sektörün içinde olan bir oyuncu. Umarız 41 yaşındaki Alişan bu kez mutluluğu bulur. Ve Buse Varol’la nikah masasına oturur.