ALEX TAKIM ARKADAŞLARINA SESLENDİ

33'üncü yaşına yaklaşan Kaptan Alex, kritik maç öncesi takım arkadaşlarına seslendi.

ALEX TAKIM ARKADAŞLARINA SESLENDİ

Başkan Aziz Yıldırım, Daum ve son olarak da F.Bahçe Kaptanı Alex de Souza.. Ne mi yapıyor bu isimler? En büyük hedefleri olan şampiyonluk yolunda, bir kez daha üzülmek en büyük korkuları. Çünkü bu 3 isim de 2005-06’da yaşanan Denizli faciasının gerçek tanıklarıydı..

Yıldırım, yönetimine konuşma yasağı getirirken, bugün 21.45’e kadar kutlama planları yaptırmadı, şampiyonluk kelimesini kullandırmadı.. Alman hoca ise takıma yaptırdığı her idmanda, motivasyon konuşmaları yaparak sarı-lacivertli futbolcuları hazırlıyor..

FAKAT Alex, arkadaşlarına en yakın kişi olarak dün takımla bir toplantı yaptı.. Gelecek sezon sözleşmesi bitecek olan kaptan, ağustos ayında 33. yaşına basıyor ve artık kariyerinin son demlerinde.. Yaptığı konuşma esnasında bunu arkadaşlarına hissettiren Brezilyalı yıldızın, sarı-lacivertli futbolcuları toplayıp yaptığı açıklama ise kelimesi kelimesine şöyle:

“SÖZÜN bittiği yerdeyiz. Çıkıp oynamalıyız.. Trabzon’la yapacağımız mücadele olmak ya da olmamak anlamında. Artık yapacak bir şeyimiz yok.. Sadece bir tane daha 90 dakika kaldı.. En güzel 90 dakika bu esasında... Denizli’de başımıza gelenler hâlâ hafızamda. Bunu bir daha yaşamak gibi bir düşüncem yok.. Hepinizi gerçekten çok seviyorum.. Ve size şunu söyleyeceğim;.hayâlim bu mutluluğu taraftarımızla yaşamak. Bu şampiyonluğu istiyorum.”

2 KATI MOTİVE SAĞLADI

FUTBOLCULAR üstünde ağırlığı ve saygınlığı bulunan Alex’in bu konuşması herkesi 2 katı motive etmiş durumda.. Ayrıca Alex’in kullandığı cümlelerin içinde “Bu şampiyonluğu istiyorum” demesi, taraftarların bu sezon ağzından düşmeyen tezahüratlarını da akıllara getirdi: ’Bitmez tükenmez aşkımız, kalbimizde yaşıyoruz.. Haydi bastır F.Bahçe, şampiyonluk istiyoruz.’

Maç biter, Vederson TRABZON’a gider

TRABZONSPOR’UN seneye kadroya katmayı plandığı F.Bahçeli Vederson için çalışmalar, maç sonrası başlayacak.. Sarı-lacivertlilerle sözleşmesi sona erecek olan Brezilya asıllı futbolcuyla İstanbul’dan dönmeden imza atmayı planlayan Trabzon yönetimi, F.Bahçeli yetkilileri de konuyla ilgili bilgilendirdi.

İKİ kulüp arasında yeniden yeşeren dostluğun son halkası Vederson olacak gibi duruyor.