ALARA KOÇİBEY VE CEM UZAN EVLİLİĞİ BİTTİ!

Alara Koçibey ve Cem Uzan’ın 13 yıllık evliliği resmen sona erdi.

ALARA KOÇİBEY VE CEM UZAN EVLİLİĞİ BİTTİ!

Çocukların velayeti anneye verildi. Cem Uzan da yapılan protokol dahilinde iki çocuğu için aylık 20 bin euro nafaka ve 1.5 milyon dolar tazminat ödemeyi kabul etti.

ALARA Koçibey, 1.5 yıl önce eşi Cem Uzan'ı alkol kullanmak, şiddet uygulamak ve kendisini aşağılamakla suçlayıp boşanma davası açmış, 2 milyon TL manevi, 7.5 milyon TL de maddi olmak üzere toplam 9.5 milyon TL tazminat talep etmişti. Çekişmeli devam eden davanın son duruşması, 15 Nisan'a ertelenmişti. Duruşmadan bir gün önce çiftin avukatları hazırladıkları protokolle Beykoz Aile Mahkemesi'ne başvurup acil celse istedi. Öğleden sonra yapılan duruşmayla Aile Mahkemesi Hâkimi, çiftin aralarında yaptıkları protokolü onayladı, aile birliğinin dağılmasında çifti eşit kusurlu sayıp boşanmalarına karar verdi.

Uzan soyadını kullanamayacak!

Mahkemenin onayladığı protokole göre, 1998 doğumlu Renç Emre ile 2003 doğumlu Jasmin Paris'in velayetleri annede kalacak, Fransa'da bulunan Cem Uzan ise Paskalya ve sömestr tatillerini de kapsayan yılın 75 günü çocuklarıyla görüşebilecek. Protokole göre, taraflar birbirlerinden maddi ve manevi talepte bulunmayacak. Bu amaçla birbirlerine dava açamayacaklar. Cem Uzan, protokol dahilinde Alara Koçibey'e tazminat ödemeyecek, ancak çocuklarının her türlü masrafını karşılayacak. Uzan, bu amaçla Renç Emre ve Paris Jasmin'in eğitim, sağlık ve kira gideri için aylık 20 bin euro nafaka ve 1.5 milyon dolar tazminat ödemeyi kabul etti. Ayrıca Uzan, Koçibey'e boşanmanın kesinleşmesinden sonra soyadını kullanma yasağı getirdi. Öte yandan Cem Uzan'dan tazminat talep etmeyen Alara Koçibey'in aslında tazminat aldığı, ancak bu maddeyi karşılıklı anlaşmayla mahkemeye sunmadan önce protokolden çıkardığı iddia edildi.