AL JAMAL'İN YENİ YÜZÜ
Tuğçe Kazaz'ın, Aj Jamal adlı restoranın tanıtımı için hamamda objektif karşısına geçtiği çekimlerin ilk kareleri ortaya çıktı.

İki ay önce Mikanos'taki tatilini yarıda kesip yakın arkadaşları ile buluştuğu Maçka'daki Al Jamal'de çok eğlenceli dakikalar yaşayan ve bunun üzerine mekanın işletmecisi İzzet Çapa'ya mekanın 'tanıtım yüzü' olması için tekif götüren Tuğçe Kazaz'ın hamamlı çekimlerinin ilk kareleri ortaya çıktı..
Yaz boyunca muhteşem gecelere imza atarak kapanan ve turneye çıkmaya hazırlanan Cahide'nin Maçka'daki yerine geçen Al Jamal için hamamda poz veren Kazaz, çekimler sırasında Hakan Öztürk ve Tamer Yılmaz'la çok eğlendiğini söyledi. Öztürk'ün styling yaptığı, Tamer Yılmaz'ın fotoğrafladığı çekimlerde, Arap şeyhi tarafından kaçırılan, Avrupalı bir prensesin hamamda şehye hazırlanmasını anlatıldı.