AHMET HAMOĞLU'NDAN ESKİ EŞE CEVAP

Şarkıcı Pınar Dilşeker’le geçtiğimiz günlerde nişanlanan işadamı Ahmet Hamoğlu, Dilşeker’in eski eşi Çetin Yılmaz’ın açıklamalarına çok sinirlendi.

AHMET HAMOĞLU'NDAN ESKİ EŞE CEVAP

Gülben Ergen bir kaç gündür organ bağışıyla ilgili bilgiler paylaştı ve insanları organlarını bağışlaması konusunda teşvik etmeye çalıştı. Hatta kendisine ait organ bağışı belgesini paylaşarak "Ben bütün organlarımı bağışladım" dedi.

AHMET HAMOĞLU'NDAN ESKİ EŞE CEVAP

"AR DAMARINI BAĞIŞLA"

Gülben Ergen'in bu paylaşımları üzerine Seren Serengil de bir paylaşımda bulundu. Üzerinde "Bir anlaşma yapalım öyleyse. Bizler bir organ bağışlayalım, sen de bir damarını bağışla "ar" olandan olsun ama." yazılı bir görsel paylaşan Seren Serengil altına şu notu yazdı:

"Evliyken evli bir adama mektuplar yazan, ilişki yaşayan, dernek sahibi çocuklarının arkasına her olayda sığınan kıymetli anne! O yazdığın adamın da bir karısı, bir çocuğu vardı. Evden ayrılacaksın, boşanacaksın diye direttiğin adamın da bir evladı bir de seven eşi vardı. Yarın ki gazeteye iyi bak! Bak o senin el yazın! Yarın sabah gazetende çıkacak olan yazışmalarınızdan sonra bunu da mı inkar edeceksim. Tabii ki edemeyeceksin! İstediğin bilirkişiye gönderelim bunlar sizin yazılarınız.. Sevgilinle..

Bak beni susturttun, iki gazeteciyi kovdurttun. Ama eşin ne demişti; "Gerçeklerin bir gün ortaya çıkma gibi bir alışkanlığı vardır. " O gerçek bu gerçekti işte.. Bana yaptığını Yeşim'e, Yeşim'e yaptığını bir başkasına yapıp durdun yıllarca.. Ama tere yağından kıl çeker gibi kurtardın. Hürriyet gazetesine bütün malını mülkünü bağışla hep örtbas ettiler, ettirdiler. Fikret Ercan baba çok seviyor seni biliyoruz. O kadar seviyor ki Göztepe Lisesi terk hiçbir donanımı ve vizyonu olmayan seni yazar yaptılar yılların en başarılı en prestijli gazetesine!!

Şimdi de onlar kapamaya çalışıyorlar yaptıklarını ne acı! Koskoca Hürriyet Gazetesi nelere alet oluyor!.. Onların bile imajını zedeliyorsun nereden bilsinler gerçek yüzünü tabii 👺sana bir şey söyleyeyim mi; ben susmam ben yemin ettim şu Türkiye'ye senin o gerçek yüzünü göstermeye. Ama Allah o kadar büyük ki benim bir çaba sarf etmeme gerek kalmıyor. Çekirge onuncu sıçrayışta yakalandı artık...

"Seren'i susturttum" demişssin vicdanını da susturabildin mi peki? Bana yaptıklarını, Yeşim'e yaptıklarını, eski eşinin eşine yaptıklarını sindirebildin mi? Sen kötüsün çekirge! Ama cennette, cehennemde bu dünyada... Hep seni kıskanıoruz, hep sana takıntılıyız, hep iftira atıyoruz diye kandırdın yıllarca herkesi. Hepimizin canını yaktın şimdi başka bir kadının canını yakmana izin vermeyeceğim... Vermemeliyiz!!! İnstagram yönetimini de arattır şimdi hesabımı kapatsınlar benim hesabım kapanır da seninkileri kim kapatacak bakalım :)"

AHMET HAMOĞLU'NDAN ESKİ EŞE CEVAP