ACUN ILICALI'NIN SURVIVOR'I NİSAN AYINA DAMGASINI VURDU!

Interpress'in “Televizyonun Medya Karnesi” araştırmasına göre, Nisan ayında yazılı basında ses getiren TV programları şöyle...

ACUN ILICALI'NIN SURVIVOR'I NİSAN AYINA DAMGASINI VURDU!

En çok yarışmalar ses getiriyor

Ekranda yayınlanan programların yazılı basında çıkan haber sayıları dikkate alınarak medya takip ajansı Interpress tarafından oluşturulan Televizyonun Medya Karnesi araştırması, Nisan ayında en çok haberin “Survivor” yarışma programı üzerine yayınlandığını ortaya çıkardı. 124 haberle ilk sırada yer alan “Survivor” yarışmasını 118 haberle “Kim Milyoner Olmak İster?” takip etti. Geçtiğimiz ay en çok haber olan programlar arasında ilk beş içinde “Burada Laf Çok”, “Telegol” ve “Gece Gündüz” programları yer aldı.

Kanallar tartışma programlarına ağırlık verdi

Interpress’in yaptığı araştırmaya göre geçtiğimiz ay kanalların yayınladığı programlar arasında, en çok haberin tartışma programlarının hakkında çıktığını belirlendi. 23 kanalda yayınlanan ve yazılı basında haber olan 114 program toplam 622 kez gündeme gelirken, “Söz Sende“ en çok konuşulan program oldu. Habertürk, CNN Türk ve TRT Haber yayınladıkları tartışma programlarıyla en çok gündeme gelen kanallar oldular.