ACUN: HEDEFİM DÜNYADA İLK 10'A GİRMEK

ACUN: HEDEFİM DÜNYADA İLK 10'A GİRMEK

Yeni bir site kuruyorsunuz değil mi?

Son 5 yılda Türkiye'de internet kullanıcısı 14 milyondan 33 milyona çıkmış. Ama eğlenceli, her şeyden biraz sunan bir site yok. Şu an Show TV gücünde bir site kuruyorum. Geleceğim nokta en çok tıklanan sitenin 10 katı ve bunu üç ayda yapacağım. 10 milyon ziyaretçi hedefliyorum, 7 milyon da üye... Amacım dünyada ilk 10'a girmek. Çok zor değil. Aylardır ekip geceli gündüzlü çalışıyor.

Neler olacak bu sitede?

Süper Lig maçlarının üç dakikalık özetlerini aldım. Maçlardan 45 dakika sonra sitede olacak. Sadece haberler olacak, iddialar değil. Günde 8 saat Survivor'dan yayın yapılacak. Nihat Doğan uyanırken izleyeceğiz. Aref sokak şovları yapacak. Sefa yeni bir gösteri için hazırlık yapıyor. Bir de yarışma yapacağım. Birincileri Survivor'cıların yanına tatile göndereceğim, 5 gün. Para kazanma derdinde değilim ama sitenin değeri 500 milyon liraya yükselirse de şaşırma!

Ne olmayacak?

Bunu iyi sordun. Ukalalık, küstahlık, küfür, gereksiz cinsellik olmayacak, ailecek de rahatlıkla girilebilecek siteye. Öbür tarafın müşterisi belli, bir de bizimkini görelim. İyilerin sayısı kötülerden fazla bunu ispatlayacağım, az kaldı.

Milliyet