'ACI AŞK' ÜNLÜLERDEN TAM NOT ALDI!

Bugün vizyona giren 'Acı Aşk' filminin oyuncuları, gala sonrası kutlama yaptı. Geceye katılan ünlüler, filme tam not verdi

'ACI AŞK' ÜNLÜLERDEN TAM NOT ALDI!

Üç kadın ve bir adam arasında yaşanan entrika, aşk ve ihtiras oyunlarını anlatan; başrollerini Halit Ergenç, Cansu Dere, Songül Öden ve Ezgi Asaroğlu'nun paylaştığı 'Acı Aşk', bugün vizyona girdi. Filmin oyuncuları, önceki gün yapılan galanın ardından Beyoğlu'ndaki Zarifi'de eğlendi.

Halit Ergenç geceye, yedi aylık hamile eşi Bergüzar Korel'le katıldı. Kısa süre önce Cem Yılmaz'dan ayrılan Cansu Dere ise gecede, neşeli tavırlarıyla dikkat çekti. Filmin vizyona girmesini kutlayan oyunculara; Funda Arar, Zeynep Beşerler, Özge Ulusoy, Nihat Odabaşı, Sarp Apak ve Ahmet Rıfat Şungar gibi ünlü isimler de eşlik etti. Davete katılan ünlüler, filmle ilgili görüşlerini de gazetecilerle paylaştı.



Müzikleri çok beğenildi

Rojda Demirer: Filmin, alışılmışın dışında, klişe olmayan bir senaryosu var. Görüntü, ışık ve kamera açılarını çok beğendim. Müziklere de bayıldım. Güzel, bol sürprizli, görülmeye değer bir film...

Yıldız Kültür: Senaryosu, oyunculukları ve müzikleriyle filmi çok beğendim. Görüntü yönetmeni harika, kendisini tebrik ederim.

Hatice Aslan: Filmi çok beğendim, üç kadın arasında kalan bir erkeğin yaşayacağı klasik şeylerin dışında birçok şey oluyor. Karakterler oturmuş ve oyunculuklar çok iyiydi. Halit'in oyunculuğunu çok beğendim. Temiz bir iş, müzikler de çok iyi.

Tolgahan Sayışman: Üç kadın ve bir erkek arasındaki karmaşık ve bir o kadar da dramatik hikaye eğlenceli bir dille anlatılmış. Kara mizahın en iyi örneklerinden biri diyebilirim. Türk Sineması'nda farklı bir şey izlemek isteyenere tavsiye ederim.

Bergüzar Korel: Hem senaryosu, hem de kurgusuyla çok farklı ve etkileyici bir film. Tarzı itibariyle absürd sinemaya çok iyi bir örnek. Oyunculuklar çok etkileyici. Özellikle Cansu Dere'yi çok beğendim. Sürükleyici ve heyecan verici bir film izledim.