ABDULLAH AVCI, AYŞE ARMAN'I ŞAŞKINA ÇEVİRDİ!

Milli Takım'ın yeni patronu Abdullah Avcu, Ayşe Arman'ı şaşkına çevirdi: Benim de makyaj çantam var..

ABDULLAH AVCI, AYŞE ARMAN'I ŞAŞKINA ÇEVİRDİ!

Milli Takım'ın yeni patronu Avcı, Hürriyet Gazetesi'nin 'aykırı' köşe yazarı Ayşe Arman'a röportaj verdi. Abdullah Avcı'nın babasının berber dükkanında da poz veren ikili birbirinden ilginç pozlar verdi.

ABDULLAH AVCI, AYŞE ARMAN'I ŞAŞKINA ÇEVİRDİ!

Yeni teknik patron; aldığı maaştan Kasımpaşa'ya, makyaj çantasından Başbakan Erdoğan'ın futbolculuğuna kadar bir çok konuda önemli açıklamalar yaptı.

İşte o röportajın öne çıkan bölümleri:

ABDULLAH AVCI, AYŞE ARMAN'I ŞAŞKINA ÇEVİRDİ!

BAŞBAKAN İYİ BİR SANTRFOR OLABİLİRDİ

- Rizeli misiniz, Kasımpaşalı mı?

- Annem-babam Rize’den çıkıp Kasımpaşa’ya gelmiş. Karadeniz insanı ilginçtir, birileri bir yere gitti mi diğerleri de peşinden gelir. Kasımpaşa’nın yüzde 60’ı-70’i Rizelidir. Giresun Göreleliler vardır, biraz da Antalya Aksekililer. Ama bizim bulunduğumuz bölge, Rize ağırlıklı.

- Erdoğan’la ‘komşu köylü’ olduğunuz doğru mu?

- Evet, evet. Babam Dörtyollu, annem Güneysulu. Annemin köyünün bir üstü Başbakan’ın köyü. Kasımpaşa’da da oturduğumuz yerin iki sokak arkasındaydılar.

- Bire bir tanışıklığınız var mı?

- Göksel Gümüşdağ’ın nikâhında tanıştık. O nikâh şahidiydi, ben de Büyükşehir Belediyesi’nin teknik direktörü. Ama çok eskiden, kendisini semt sahasında futbol oynarken izlemiştim. Mahalledeki abileri seyretmek en keyif aldığımız şeylerden biriydi.

ABDULLAH AVCI, AYŞE ARMAN'I ŞAŞKINA ÇEVİRDİ!

- İyi bir oyuncu muydu?

- Valla, hiç fena değildi. Bugünkü oyun sisteminde, kaleye sırtı dönük iyi bir santrfor olabilirdi. Fizik kalitesi yerindeydi.

ABDULLAH AVCI, AYŞE ARMAN'I ŞAŞKINA ÇEVİRDİ!

ALDIĞIM PARA, HİDDİNK’LE FATİH HOCA ARASINDA

- Milli Takım’dan alacağınız aylık maaş 105 bin lira. Türkiye standartlarında fazla değil mi? - Türkiye’deki asgari ücreti düşünürseniz fazla ama Avrupa’da da sektör içinde dönen para böyle. Hiddink’in aldığı para da konuşuldu. Ondan evvel Fatih Hoca’nın aldığı para da. Bizimki, herhalde ikisinin arasında bir yerde kaldı, iyi oldu.

ABDULLAH AVCI, AYŞE ARMAN'I ŞAŞKINA ÇEVİRDİ!

MAKYAJ ÇANTAMDA YÜZ, VÜCUT, TOPUK KREMİNE KADAR HER ŞEY VAR

- Hakkınızda bilmediğimiz bir şey söyleyin...

- Makyaj çantam var, görseniz inanamazsınız!

- Nasıl yani?

- Kadınlar gibi kremlerimin olduğu çantam var. İçinde yüz kremim var, vücut kremim var, topuk kremim var.

- Şaka mı bu?

- Yooo. Çünkü soğukta kalıyoruz. Günde iki antrenman yapıyoruz ve cildim kuru. Natürel kremler kullanıyorum. Bittiği zaman eşime telefon açıyorum, “Git al” diye. Şampuanım bile özel. Dikkat ederim böyle şeylere, bakımlıyım.

ABDULLAH AVCI, AYŞE ARMAN'I ŞAŞKINA ÇEVİRDİ!

- Korkmuyor musunuz ‘Metroseksüel’ denmesinden...

- Yok canım, ne derlerse desinler! Deplasman çantamda da aynı kremler vardır, ofisimde de, evde de... Üç ayrı yerde. Bunlar benim için önemli. Burası soğuk mesela, cildim rahatsız olabilir, ofiste krem sürebilmeliyim.

ABDULLAH AVCI, AYŞE ARMAN'I ŞAŞKINA ÇEVİRDİ!

- Ne güzel bu kadar komplekssiz olmanız...

- Bir de duygusalım. Cuma günü imzayı attım, kulüple vedalaştım. Çok duygusal anlar yaşadık. Ağladım. Duygusallığımı da gizlemem. Sonra ertesi gün Federasyon’un şoförü geldi, tabii alışık değilim. Bugüne kadar arabamı hep kendim kullanmışım, “Aman bekletmeyeyim” dedim hemen indim. Geçenlerde de Federasyon’a gittiğimde idari bölüme gittim, çünkü altı sene önce beraber çalıştığım insanlar vardı, “Merhaba” demek istedim. Şaşırdı herkes, hocalar bugüne kadar oraya hiç gitmemiş. Olduğum gibiyim, ‘miş gibi’ davranmıyorum.