5 bin dolarlık Cumhuriyet kutlaması!

Tarkan daha önce Elton John, Rihanna, Kylie Minogue, Julio Iglesias ve Celine Dion gibi dünyaca ünlü isimleri ağırlayan Yıldızlar Salonu'nda konser vermeye hazırlanıyor.

5 bin dolarlık Cumhuriyet kutlaması!

Monaco Prensi II. Albert'in sahibi olduğu Monte Carlo La Société des Bains de Mer (SBM) şirketi, geçtiğimiz yıl 40'ıncısı düzenlenen Monte Carlo Summer Festival'in 22 Ağustos'taki kapanışını Tarkan konseriyle yapmıştı.

SBM Türkiye ve Ortadoğu Temsilcisi Hülya Biren ve destekçileri Ece Kurdoğlu ve Demet Sabancı, Monte Carlo Summer Festival kapsamındaki konserler arasında izleyici ve konaklama rekoru kıran Tarkan'la tek konserlik bir anlaşma daha yapmış. Megastar, 30 Ekim'de de Monte Carlo Yıldızlar Salonu'nda sahneye çıkacakmış.

5 bin dolarlık Cumhuriyet kutlaması!

Buraya kadar her şey çok normal. Tabii ki Tarkan’ın uluslararası arenada ülkemizi temsil etmesi çok güzel bir avantaj. Ancak bu organizasyonun Cumhuriyet Balosu kisvesi adı altında yapılması çok yanlış.

Ülkede bu kadar kıyamet koparken, her gün onlarca şehit verirken, terör olayları almış başını gitmişken, ülke yönetiminde bu kadar belirsizlik varken bizim bayramımızı Monte Carlo’da kutlamak son derece uygunsuz geldi bize.

Memlekette kan, gözyaşı birbirine girmiş ama Monte Carlo’da Cumhuriyet Balosu yapıyoruz. Sizce de mantıksız değil mi?

İstanbul'da 10 konser veren Tarkan, sosyeteyi tatmin etmemiş olacak ki, değeri 5 bin dolar olan davetiyeleri almak yarışa girmiş sosyete. Peki madem Cumhuriyet Balosu düzenleniyor; bu organizasyondan elde edilecek gelir neden Türkiye’de bir derneğe bağışlanmıyor? Bağışlanmıyorsa neden bu organizasyon Cumhuriyet Balosu adı altında düzenleniyor?

Kimse yanlış anlamasın; sorun Tarkan’ın Monte Carlo’da sahne alıyor olması değil… Tekrar ediyoruz sorun, ülke bu haldeyken Cumhuriyet Bayramı’nın “Cumhuriyet Balosu” adı altında bir organizasyonla, üstelik 5 bin dolar bir bedelle Monte Carlo’da kutlanması!