40'LIK GÜZELLER

Internetteki "msn" sitesinin "yaşam" köşesi, 40 yaşını geride bırakan ünlü güzellere yer verdi.

40'LIK GÜZELLER

40 yaşını geride bırakan birbirinden ünlü güzeller şöyle:

40'LIK GÜZELLER

Jennifer Aniston (40):

"Friends" dizisiyle şöhrete kavuşan ve birbiri ardına çevirdiği filmlerle ününe ün katan Jennifer Aniston, 11 Şubatta 40 yaşına "merhaba" dedi. Güzelliğinin doruğunda olan Aniston, saç stili ve giyim tarzıyla da pek çok kadın tarafından örnek alındı. Ünlü aktör Brad Pitt ile evlenen ve ardından olaylı biçimde boşanan Aniston, hareketli yaşamıyla da haberlere konu oluyor.

40'LIK GÜZELLER

Jennifer Lopez (40):

Pop müziğin ve sinemanın ünlü ismi Jennifer Lopez, 24 Temmuzda 40 yaşına bastı. Eşi şarkıcı Marc Anthony ile yaş günü partisi düzenleyen Lopez, Manhattan’daki Edison Ballroom’daki etkinlikte çok mutlu görünüyordu. Eşi tarafından organize edilen partide ünlü isimlerle yeni yaşına "merhaba" diyen Lopez, beyaz çiçeklerle süslenmiş salonda güzelliğiyle partinin yıldızı oldu. Bir süre önce ikiz bebek annesi olan Lopez, Max ve Emme ismini verdiği ikizleriyle de yakından ilgileniyor.

40'LIK GÜZELLER

Carla Bruni-Sarkozy (41):

Fransa'nın "first lady"si Carla Bruni, yıllarca podyumlarda güzelliğiyle göz kamaştırdı. Müzik dünyasında da başarısını kanıtlayan Carla Bruni-Sarkozy, Fransa Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy ile hayatını birleştirdikten sonra dünya medyasının ilgi odağı oldu.

40'LIK GÜZELLER

Christy Turlington (40):

Süper model Christy Turlington, bu yıl 40 yaşına bastı. Modelliği bıraktıktan sonra şov dünyasında yer almayı sürdüren Turlington, yoga, diyet ve sağlıklı yaşam uzmanı olarak güzellik, spor ve sağlık öğütleri veriyor. Sağlıklı yaşam üzerine bir uzman olan Turlington, tüm bu öğütleri uygulamanın faydalarını gözler önüne seriyor.

40'LIK GÜZELLER

Renee Zellweger (40):

"Bridget Jones" serisinin ünlü yıldızı Renee Zellweger, 25 Nisanda 40 yaşına bastı. Film serisinde aşkı arayan ve sonunda avukat Mark Darcy ile mutluluğu yakalayan Jones’un aksine Zellweger, özel hayatında aynı istikrara kavuşamadı. Fırtınalı aşklarıyla ve kısa süren evliliğiyle isminden söz ettiren Zellweger, güzelliğiyle de dikkatleri üzerinde topluyor. Ünlü oyuncu, "Bridget Jones" serisinin yeni filminde kamera karşısına geçmek üzere de hazırlık yapıyor.

40'LIK GÜZELLER

Halle Berry (42):

Ohio’da yetişen melez oyuncu, Oscar’a kadar uzanan bir yolculuğa çıkarak şöhretin zirvesine ulaştı. İlk gençlik yıllarında güzellik kraliçesi seçilen Berry, birbiri üzerine başarısız evlilikler geçirdi. Beyzbol takımı Atlanta Braves’in oyuncularından David Justice ve şarkıcı Eric Benet’tan boşanan Berry, 2002 yılında "Monster’s Ball" filmiyle Oscar ödülünü kazandı. Esquire dergisi tarafından geçen sene "En Seksi Kadın" seçilen 42 yaşındaki Berry, model Gabriel Aubry ile Nahla adlı bir kız çocuğu sahibi...

40'LIK GÜZELLER

Julia Roberts (41):

"Özel Bir Kadın-Pretty Woman" filminin yıldızı Julia Roberts, eskisi kadar beyazperdede boy göstermese de güzelliğiyle isminden söz ettiriyor. 4 yaşındaki ikizleri ve 2 yaşındaki oğluyla mutluluk tablosu çizen Roberts, güzelliğini koruyan isimler arasında yer alıyor.