2011 YILINDA NELER OLDU NELER?

Ölümler, ayrılıklar, kavgalar, evlilikler... Dolu dolu bir 2011 yılı geçirdik. Bu yıl magazin gündeminde neler oldu? Sizler için derledik...

2011 YILINDA NELER OLDU NELER?

2011 YILININ MAGAZİN OLAYLARI:

1) İbrahim Tatlıses'in vurulması: İbrahim Tatlıses, Beyaz Tv'de yaptığı İbo Show isimli programının çekimlerinin ardından kanal çıkışı arabası taranak başından vuruldu.

2) Defne Joy Foster'ın ölümü: Defne Joy Foster'ın beklenmeyen ölümü ve ölümünün ardından konuşulanlar..

3) Ali Taran ve Ayşe Özyılmazel'in evlenmesi: Reklamcı Ali Taran'ın kanser tedavisi gören 26 yılllık eşinden ayrılıp gazeteci Ayşe Özyılmazel ile evlenmesi ve bu olaydan 6 ay sonra Selma Taran'ın vefat etmesi..

4) İbrahim Tatlıses'in evlenmesi: İbrahim Tatlıses'in vurulmasının ardından tedavisinin devam ettiği bir süreçte hastanede Ayşegül Yıldız'la evlenmesi gündemi oldukça meşgul etmişti. Bu olaydan sonra Perihan Savaş ve Derya Tuna'nın arasında yaşanan tatsız olaylar da magazin gündemine bomba gibi düştü

5) Survivor'da Pascal ve Nihat kavgası: Survivor yarışması esnasında yaşanan tatsız olaylar da 2011 yılında magazin gündemini oldukça meşgul etti. Nihat Doğan ve Pascal Nouma kavga etmiş ve bu olay sonucunda Nouma yarışmadan discalifiye edilmişti.


2011 YILININ EN KÖTÜ OLAYI:


1) Şehitler

2) Van Depremi

3) Futbolda Şike Olayları

4) İbrahim Tatlıses'in Vurulması

5) Defen Joy Foster'ın Ölümü


2011 YILININ KAZANANLARI:

1) Acun Ilıcalı: Yaptığı yarışmalarla yine zirvedeydi. Özellikle Nihat Doğan ve Nouma'lı Survivor yarışması gündemden hiç düşmedi.

2) Erol Köse: Ünlü yapımcı Erol Köse, Twitter hesabından yazdığı yazılarla gündem olmayı başardı. Kimilerinin tepkisini çekerken kimilerinden ise alkış aldı. Köse bu dönemde bir çok ünlü isimle de tartıştı..

3) Hilal Cebeci: Piyasada adından neredeyse hiç bahsedilmediği bir dönemde Twitter'dan paylaştığı çıplak fotoğraflarıyla bir anda gündeme oturdu..

4) Engin Akyürek: Fatmagül'ün Suçu Ne dizisinde canlandırdığı Kerim karakteriyle adından sıkça söz ettirmeye başladı. Adına fan siteleri kurulan Engin Akyürek'te 2011 yılında kazanan isimler arasındaydı..

5) Kıvanç Tatlıtuğ: Aşk-ı Memnu ile yakaladığı şöhreti devam ettirdi. İçinde yer aldığı her proje haber oldu ve oldukça ses getirdi..


2011 YILININ KAYBEDENLERİ:

1) Nihat Doğan: Çıktığı her programda göz yaşlarına boğulan Nihat Doğan bu tavrıyla giderek samimiyetini kaybetti. Kendisiyle ilgili başta Twitter olmak üzere birçok sosyal platformda bir çok kötü eleştiler yapıldı.

2) Ali Taran: Ayşe Özyılmazel’le evlenmesinin ardından işler onun için düzgün gitmedi. Juri üyesi olduğu Yetenek sizsiniz Türkiye yarışmasının kadrosundan çıkartıldı. Yerine Sergen Yalçın geldi...

3) Okan Bayülgen: Önce Kanal D ile yollarıyla ayrıldı ve oradaki programlarına son verildi. Ardından ATV’de "Çek Bakalım" isimli bir program yapmaya başladı. O programda istenilen reytinglere ulaşamayınca kanal tarafından yayından kaldırıldı. Okan Bayülgen şu an TV8’de..

4) Seda Sayan: Show Tv'de gündüz programı yapan Seda Sayan'ın da programına son verildi. Bir süre işsiz kalan Sayan sonrasında Beyaz TV ile çalışmaya başladı.

5) İzzet Yıldızhan: Adı otelde grup seks skandalına karıştı. Kanal 7'deki programı yayından kaldırıldı.


2011'İN EN İLGİNÇ-ENTERASAN OLAYLARI:

1) Kemal Kılıçdaroğlu'nun oy kullanamaması

2) Ergenekon Sanığının hastanede unutulması

3) Van’daki müteahhidin yıkılmayan villasının bahçesine Kızılay çadırı kurdurması..

4) Set arkadaşından dayak yiyen Ezgi Asaroğlu’nun diziden kovulması..

5) Beren Saat’in rol arkadaşı Esra Dermancıoğlu’yla Asmalımescit’te içip kendisini dağıtarak göğüsleri açık halde objektiflere yakalanması..


2011'İN EN KOMİK OLAYLARI:

1) Bahçeli'nin Püskeviti

2) Nihat Doğan'ın Survivor'a katılması ve internette dönen geyikler

3) Başbakan'In "Nihat Hanım" gafı

4) Egemen Bağış'ın "Da Vinci" espirisi

5) Doğuş'un saksı pozu!


EN POPÜLER DÜĞÜN: Ayşe Özyılmazel-Ali Taran

EN POPÜLER BOŞANMA: Ali-Selma Taran

EN ÇOK KONUŞULAN ÖLÜM: Defne Joy Foster