10 yıl sonra aynı dizide buluştular!

Doğaç Yıldız ile Ece Çeşmioğlu 10 yıl sonra 'Muhteşem Yüzyıl Kösem Bağdat Fatihi IV. Murad' dizisinde birlikte rol alacak.

10 yıl sonra aynı dizide buluştular!

2006 yılında başlayan İki Aile dönemin en ses getiren dizilerinden biriydi. 2 yıl boyunca ekranda kalan dizi zamanında izlenme rekorları kırmış ve oldukça konuşulmuştu. 'İki Aile'nin küçük yıldızları Doğaç Yıldız ile Ece Çeşmioğlu 10 yıl sonra yeniden aynı dizide buluştu. 'Muhteşem Yüzyıl Kösem Bağdat Fatihi IV. Murad' dizisinde rol alacak oyunculardan biri Şehzade Kasım'ı diğeri Atike Sultan'ı canlandıracak.

Doğaç Yıldız'ın hayat vereceği Şehzade Kasm, ihtiraslı bir şehzade olacak. Annesi Kösem Sultan'a çok yakın olmakla birlikte Sultan Murad'ın gazabına uğrayacak. Ece Çeşmioğlu'nun canlandırdığı Atike Sultan ise; Şehzade İbrahim'in ikiz kardeşidir. Sultan Murad tarafından ailenin en sevilen bireyidir. Atike, Sultan Murad abisinin kıymetlisidir. Farya ile de yakın olan Atike; zamanla annesi Kösem Sultan ve ablası Gevherhan Sultan ile karşı karşıya gelecek.

DOĞAÇ YILDIZ KİMDİR?

Oyunculuğa ilk adımını 8 yaşında İsviçre'den gelen bir Türk yönetmenin yönettiği orta metraj filmde rol alarak başladı. İlk uzun projesi ve "oyuncu olmaya karar verdiğim iş" dediği dizi ise 15 yaşında başladığı İki Aile oldu. 2 sene sürdü. Emre Kınay, İclal Aydın gibi usta isimlerle çalıştı. Sonrasında eğitimi için oyunculuğa ara verdi ve Mimar Sinan Güzel Sanatlar Fakültesi'nden mezun olana kadar hiçbir dizide rol alamadı. Üniversiteyi bitirip diplomasını eline aldıktan sonra yeniden ekranlara döndü.

10 yıl sonra aynı dizide buluştular!

ECE ÇEŞMİOĞLU KİMDİR?

Dizi hayatına ilk 2002 yılında yayınlanan Çocuklar Duymasın adlı dizi ile adım atan Ece Çeşmioğlu, adını ise İki Aile adlı dizide canlandırdığı Ceren Karaman rolü ile duyurdu. Nehir, Gümüş gibi dizilerde de rol aldı. Ece Çeşmioğlu 2008 yılında yayınlanan Eyvah Halam adlı dizide de boy gösterdi. 2009 yılında vizyona giren “Ev” adlı filmde rol aldı ve burada canlandırdığı başarılı performansla adından çokça söz ettirdi. 2011 yılında yayınlanan Firar adlı dizide başrolde oynadı ve büyük bir çıkış yaptı. Ardından Öyle Bir Geçer Zaman Ki adlı dizide 2012-2013 yılları arasında Ayça rolü ile izleyici karşısına çıktı. Son olarak Yaz’ın Öyküsü adlı dizide Yaz karakteri ile başrolde yer aldı.

10 yıl sonra aynı dizide buluştular!